Skip links

Info

Ook deze zomer staat MOODS! opnieuw vol goesting klaar om sfeer te strooien in de Brugse binnenstad. Verspreid over 7 concertavonden neemt het stadsfestival je op sleeptouw voor een veelkleurige én verrassende mondiale muziektrip.

Locaties

Burg

De concerten op de Burg zijn gratis,
u heeft geen ticket nodig.

De Burg is een plein in de historische binnenstad van Brugge en wordt omringd door verschillende historische gebouwen, zoals de Brugse Vrije, het stadhuis, de Heilig Bloedbasiliek en de voormalige Sint-Donaasproosdij.

Burg
Burg
Binnenstad Brugge
Gruuthuse

Gruuthuse

De concerten in Gruuthuse zijn betalend,
u dient een ticket te kopen.

Het historische en uiterst sfeervolle Gruuthuse wordt omgebouwd tot  een openlucht concertlocatie voor een zittend publiek.

De concerten in Gruuthuse gaan bij slecht weer (regen of wind) of wanneer slecht weer voorspeld wordt door in de Stadsschouwburg. De uiteindelijke locatie wordt op de dag van het concert bekend gemaakt via deze website en social media. Tickethouders worden gemaild. 

Gruuthuse
Gruuthuse
Dijver 17 8000 Brugge

MaZ

Bij slecht weer gaan de concerten van Gruuthuse door in de MaZ.

De concerten in MaZ zijn indoors, voor een staand publiek.

De concerten in Gruuthuse gaan bij slecht weer (regen of wind) of wanneer slecht weer voorspeld wordt door in de MaZ (Magdalenazaal). De uiteindelijke locatie wordt op de dag van het concert bekend gemaakt via deze website en social media. Tickethouders worden gemaild. 

MaZ
MaZ
Magdalenastraat 27 8000 Brugge

Contact

Moods! is een co-productie van de Stad Brugge en Stricto Tempo i.s.m. Cactus Muziekcentrum

info@strictotempo.be

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het programma.

* Verplicht veld
Selecteer op welke nieuwsbrief u zich wil inschrijven: