Skip links

Trixie Whitley – solo
+ Elias

Datum

do 12 augustus

Locatie

Burg

Timing

Deuren 20u00
Elias 20u45
Trixie Whitley 21u45

Tickets

Uitverkocht!

Opstelling

Zittend, openlucht
Coronaproof

Covid-19
Om MOODS!  in 2021 op het Burgplein coronaproof te kunnen organiseren zijn er per concert slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in bubbels van 4.

Bekijk hier de coronamaatregelen tijdens onze concerten.

Omwille van de wettelijk te volgen Covid-19 maatregelen kunnen onze concerten eventueel verplaatst worden naar een latere datum. In dit geval blijven de aangekochte tickets voor de oorspronkelijk datum geldig.

Trixie Whitley – Solo b

De Amerikaans-Belgische Trixie Whitley bewandelde, zowel in het leven als in haar muziek, nooit de traditionele paden. Eigen grenzen verleggen, experimenteren met genres en zichzelf heruitvinden zitten haar in het bloed. Getuige hiervan zijn haar drie succesalbums ‘Fourth Corner’ (2013), ‘Porta Bohemica’ (2016) en het meest recente ‘Lacuna’ (2019), waarop een verfrissende combo van elektronica, r&b en indierock te horen is. Singles ‘Breathe You In My Dreams’, ‘Soft Spoken Words’ en ‘Closer’ werden intussen echte Belpop klassiekers.

Tijdens MOODS! krijgen we een greep uit haar impressionante repertoire met een soloconcert waarbij ze ons meeneemt naar de essentie van haar songs. Ongetwijfeld een beklijvende ervaring!

Foto: Kylie Coutts

Elias b

Drummer en songwriter Elias Devoldere stond de afgelopen tien jaar op podia in heel Europa als lid van verschillende prominente bands als Nordmann, Sumi, Hypochristmutreefuzz, John Ghost en Hast. Daarnaast schrijft hij soundtracks voor dans en theater, werk dat mee aan de basis ligt van het soloproject dat zijn naam draagt.

Elias maakt intuïtieve, persoonlijke en cinematische muziek. Hij is altijd op zoek naar beelden die hem raken, maar zet ze om in muziek in plaats van foto of video. Alle muziek en teksten van zijn solowerk schrijft Elias Devoldere zelf, en hij speelt ook bijna alle instrumenten in. Geen compromissen, maar puur en rauw, Elias Devoldere zelf.