Skip links

The Haunted Youth
+ Luka
Logo Vloedgolf

Datum

do 05 augustus

Locatie

House Of Time

Timing

Deuren 20u00
Luka 20u45
The Haunted Youth 22u00

Tickets

Uitverkocht!

Opstelling

Zittend, openlucht
Corona proof

Covid-19
Tickets voor dit concert zijn te koop in veelvouden van 2. Het mogelijk om in duo of met vier naar het concert te komen (max. concertbubbel = 4).

Bekijk hier de coronamaatregelen tijdens onze concerten.

Omwille van de wettelijk te volgen Covid-19 maatregelen kunnen onze concerten eventueel verplaatst worden naar een latere datum. In dit geval blijven de aangekochte tickets voor de oorspronkelijk datum geldig.

I.s.m. Vloedgolf. Met de steun van de Vlaamse Overheid.

Vloedgolf wil de muzikale grens tussen Nederland en België openbreken voor jonge artiesten. Dit door hen in de kijker te zetten, advies te geven en zelf speelkansen aan te bieden in beide landen. Tijdens MOODS! presenteren we samen met Vloedgolf drie double-bill avonden met fris talent van boven en onder de moerdijk.

The Haunted Youth b

The Haunted Youth is de band rond Joachim Liebens (27) uit Hasselt en brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive en The Cure. De songs – over twijfels, hoop, en hoe het voelt om een onbegrepen misfit te zijn – pakken uit met een grootse dreamy en internationale sound, geprezen in binnen- en buitenland.

Met debuutsingle ‘Teen Rebel’ won The Haunted Youth De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en kreeg de band de frontpage van de belangrijke Amerikaanse muzieksite Consequence of Sound. Opvolger ‘Coming Home’ werd meteen Catch of The Day en is evenmin uit de ether te slaan. Met zo’n start is The Haunted Youth meer dan enthousiast om eindelijk live te spelen. Belpop history in the making!

Luka nl

Met haar debuutalbum ‘First Steps of Letting Go’ trekt de Rotterdamse Lisa Lukaszczyk alle registers open. Haar catchy songs klinken groots en gemaakt voor de festivalpodia, vlot wisselend tussen introspectieve indie en electronische pop. Na het succes van haar ‘Welcome, Generation Everything’ EP voelde de singer-songwriter de druk van de soms meedogenloze muziekindustrie en ging ze in de remmen. Meditatie en introspectie legden de basis van haar nieuwe album, dat ook deels een pamflet is voor het proces van loslaten en het leven in het moment. ‘First Steps of Letting Go’ is een dijk van een album. Fans van CHVRCHES, Georgia, Empress Off en – dichter bij huis – Eefje De Visser en Hydrogen Sea weten waarheen!