Skip links

Kids With Buns
+ Mia Porter
Logo Vloedgolf

Datum

zo 08 augustus

Locatie

House Of Time

Timing

Deuren 20u00
Mia Porter 20u45
Kids With Buns 22u00

Tickets

Uitverkocht!

Opstelling

Zittend, openlucht
Corona proof

Covid-19
Tickets voor dit concert zijn te koop in veelvouden van 2. Het mogelijk om in duo of met vier naar het concert te komen (max. concertbubbel = 4).

Bekijk hier de coronamaatregelen tijdens onze concerten.

Omwille van de wettelijk te volgen Covid-19 maatregelen kunnen onze concerten eventueel verplaatst worden naar een latere datum. In dit geval blijven de aangekochte tickets voor de oorspronkelijk datum geldig.

I.s.m. Vloedgolf. Met de steun van de Vlaamse Overheid.

Vloedgolf wil de muzikale grens tussen Nederland en België openbreken voor jonge artiesten. Dit door hen in de kijker te zetten, advies te geven en zelf speelkansen aan te bieden in beide landen. Tijdens MOODS! presenteren we samen met Vloedgolf drie double-bill avonden met fris talent van boven en onder de moerdijk.

Kids With Buns b

Kids With Buns is de band van Marie Van Uytvanck (21) en Amber Piddington (19). Hun frisse en radiovriendelijke muziek balanceert netjes tussen melancholie, kracht en kleur en wekt met nuchtere onbevangenheid een gevoel van geborgenheid op. De groep wordt dan ook wel eens vergeleken met London Grammar, Phoebe Brigders en Girl in Red.

Live zorgt de dynamiek tussen Marie en Amber, mooi verdeeld over sfeervolle gitaren en een uniek-ontwapenende, androgyne stem, voor dé ideale zomeravond soundtrack. Maar Kids With Buns gaat ook diep en schuwt de belangrijke maatschappelijke thema’s niet. Zo schreef de groep een nummer over seksuele intimidatie voor de hulplijn 1712.

Na de halve finales van Humo’s Rock Rally 2020 en hun overwinning in de Nieuwe Lichting 2021 zijn Kids With Buns klaar om door te breken. Onthoud de naam!

Mia Porter nl

De Rotterdamse Mia Porter groeide op met Tom Waits en Lou Reed en houdt van Aldous Harding, Weyes Blood, Timber Timbre en Cate Le Bon. Begin 2021 bracht ze haar eerste EP ‘Okay’ uit, een indrukwekkend dynamisch én coherent plaatje waarop ze haar kwaliteiten als songwriter, producer en haar intrigerende stem in de verf zet. Met mysterieuze flair zingt Porter over de existentiële vragen van een dertigjarige millenial, verpakt in minimalistische grooves en speelse arrangementen. Haar art-pop is niet voor één gat te vangen. Fantastisch debuut!