Skip links

High Hi
+ ILA

Datum

vr 06 augustus

Locatie

House Of Time

Timing

Deuren 20u00
ILA 20u45
High Hi 21u45

Tickets

Uitverkocht!

Opstelling

Zittend, openlucht
Corona proof

Covid-19
Tickets voor dit concert zijn te koop in veelvouden van 2. Het mogelijk om in duo of met vier naar het concert te komen (max. concertbubbel = 4).

Bekijk hier de coronamaatregelen tijdens onze concerten.

Omwille van de wettelijk te volgen Covid-19 maatregelen kunnen onze concerten eventueel verplaatst worden naar een latere datum. In dit geval blijven de aangekochte tickets voor de oorspronkelijk datum geldig.

High Hi b

High Hi, muzikaal spervuur uit Leuven, bracht vorig jaar op vrijdag 13 maart doorbraakalbum ‘Firepool’ uit.

Timing: niet ideaal. Maar gelukkig had de darkpop/indierock groep voldoende goeie kaarten op zak om het jaar 2020 alsnog te ownen. ‘Daggers’, ‘Alligot’ en ’94A9′ groeiden uit tot radiohits en High Hi smeet zich op elk covid-proof concert dat zich aandiende. Het publiek? Dat volgde.

Want een band met de urgentie, drift en catchiness van High Hi laat zich simpelweg niet over het hoofd zien. Zijn het de strakgespannen baslijnen? De uniek contrasterende stemgeluiden van Anne-Sophie Ooghe en Didi Gonzalez? De uitwaaierende shoegazegitaren? De popsongs onder dit alles die je elke keer op repeat doen drukken? Het geheim van High Hi ligt ergens in een kluis, maar op vrijdag 6 augustus komen ze een tipje van de sluier oplichten.

ILA b

ILA is het moniker van de 24-jarige singer-songwriter Ilyada Cicek. Met haar unieke stem en ongepolijste emoties zingt ILA over de ongerijmdheden in het leven. De ene keer zalvend, dan weer afstraffend, met zin voor perfect gebalanceerde pathos en de donkere esthetiek die je terug vindt bij PJ Harvey, Chelsea Wolfe en Emma Ruth Rundle.