Skip links

Gabriel Rios
+ Camille Camille

Datum

zo 01 augustus

Locatie

Burg

Timing

Deuren 20u00
Camille Camille 20u45
Gabriel Rios 21u45

Tickets

Uitverkocht!

Opstelling

Zittend, openlucht
Coronaproof

Om MOODS!  in 2021 op het Burgplein coronaproof te kunnen organiseren zijn er per concert slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in bubbels van 4.

Bekijk hier de coronamaatregelen tijdens onze concerten.

Omwille van de wettelijk te volgen Covid-19 maatregelen kunnen onze concerten eventueel verplaatst worden naar een latere datum. In dit geval blijven de aangekochte tickets voor de oorspronkelijk datum geldig.

Gabriel Rios b

Van eigenzinnige Latin/Pop-crooner op ‘Ghostboy’ tot introspectieve singer-songwriter op ‘This Marauder’s Midnight’; Gabriel Rios neemt op elke plaat een nieuwe gedaante aan. Met zijn vijfde studioalbum slaat Rios opnieuw een nieuwe weg in. ‘Flore’, dat begin 2021 verscheen, is een lofzang aan Latijns-Amerika, waar Rios 43 jaar geleden het levenslicht zag. Hij keert terug naar de muziek uit de jeugd van zijn vader en grootvader, met de typische arrangementen van Nuyorican salsa uit de jaren ’60 en populaire Mexicaanse en Cubaanse ballads. Met deze ronduit betoverende plaat, die tegelijk nostalgisch als iconoclastisch klinkt, kijkt Rios voor het eerst terug op zijn verleden en Puerto Ricaanse roots én brengt hij de zuiderse vibes mee naar zijn tweede thuis België.

Foto: Petra Katanic

Camille Camille b

Melancholische, troostrijke folk, zo omschrijft Camille Camille haar muziek het liefst. Zichzelf begeleidend op akoestische gitaar kruipt ze met haar intieme en persoonlijke nummers dicht op de huid, de luisteraar met haar zachte en lichthese stem in het oor fluisterend. Camille Camille zuigt alle aandacht met het minimum aan middelen.

In 2019 werd Camille Camille geselecteerd voor De Nieuwe Lichting en ‘Requiem For A Dreamer’, haar duet met Sam De Nef schopte het tot Catch of The Day op Studio Brussel. In het najaar komt haar debuutplaat uit. Een artieste om in het hart te sluiten en in het oog te houden.