Skip links

Froukje
+ Aili

  • Logo Vloedgolf

Datum

zo 15 augustus

Locatie

House Of Time

Timing

Deuren 20u00
Aili 20u45
Froukje 22u00

Tickets

Uitverkocht!

Opstelling

Zittend, openlucht
Corona proof

Covid-19
Tickets voor dit concert zijn te koop in veelvouden van 2. Het mogelijk om in duo of met vier naar het concert te komen (max. concertbubbel = 4).

Bekijk hier de coronamaatregelen tijdens onze concerten.

Omwille van de wettelijk te volgen Covid-19 maatregelen kunnen onze concerten eventueel verplaatst worden naar een latere datum. In dit geval blijven de aangekochte tickets voor de oorspronkelijk datum geldig.

I.s.m. Vloedgolf. Met de steun van de Vlaamse Overheid.

Vloedgolf wil de muzikale grens tussen Nederland en België openbreken voor jonge artiesten. Dit door hen in de kijker te zetten, advies te geven en zelf speelkansen aan te bieden in beide landen. Tijdens MOODS! presenteren we samen met Vloedgolf drie double-bill avonden met fris talent van boven en onder de moerdijk.

Froukje nl

De Rotterdamse Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter dan Ik’ in een klap profileert als een van de nieuwe Nederlandse muziekbeloftes. Met haar mix van dansbare alternatieve pop, intrigerende zanglijnen en vakkundig talent voor melodie kruipt Froukje meteen in het hoofd en snijdt ze de thema’s aan die ons allemaal bezig houden: De klimaatcrisis en het gevoel van onmacht, gewoon eens zorgeloos willen zijn en je problemen van je afdansen, piekeren en je vrienden niet willen lastigvallen met je existentiële zorgen… We kunnen ons allemaal herkennen in Froukjes liedjes.

Met ‘Ik Wil Dansen’ ging ook de Belgische radio overstag en in het najaar speelt Froukje uitverkochte shows in de AB en Roma. Top Notch, het Nederlandse label dat naast de kruim van de Nederlandse rapscene ook Zwangere Guy en Stikstof uitbrengt tekende voor haar nieuwe muziek.

Aili b

Er zat misschien net geen podiumplaats in, maar toch was Aili één van de spraakmakende acts van StuBru’s Nieuwe Lichting 2021. Met ‘Dansu’ scoorde ze samen met compagnon de route Transistorcake een origineel radiohitje en ook singles ‘Genki’ en ‘Pari Pari’ deden het meer dan behoorlijk. Ondertussen is er de ‘Dansu EP’ op de Gentse vergaarbak voor danskwaliteit Eskimo Recordings en trekt Aili in het najaar mee op tour met Compact Disk Dummies langs de grote zalen. Wie had verwacht dat we dit jaar helemaal los gingen gaan op trage beats, lo-fi baslijnen en Japanse teksten. Dansu!