Skip links

Efterklang

Datum

ma 10 augustus

Locatie

Gruuthuse
Binnenplein

Timing

deuren 20u30
start 21u30

Tickets

Geannuleerd!

Opstelling

Concert met zitplaatsen.

MOODS! 2020 geannuleerd

Als gevolg van de coronapandemie en de maatregelen die daaruit volgen rond social distancing en dergelijke meer, kan de komende editie van MOODS! jammer genoeg niet doorgaan.

Tickethouders voor één van de MOODS!-intiem concerten worden binnenkort gecontacteerd in verband met de verdere afhandeling van hun ticket.

We kijken alvast uit naar de volgende editie, in een coronavrije zomer in 2021!

Efterklang dk

Deense indietrots – nieuw album ‘Altid Sammen’!

De Deense indietrots Efterklang is geen band die op de lauweren rust. Op een piek met fantastische albums ‘Magic Chairs’ (2010) en ‘Piramida’ (2012) trok de groep de stekker er uit met concertfilm ‘The Last Concert’. Uitgekeken op het concept ‘rockband’ in de brede zin van het woord vervelde Efterklang tot een collectief, met een eigen radio, een zusterband Liima en een opera in 2017.

Vorig jaar verenigden kernleden Casper Clausen, Mads Brauer en Rasmus Stolberg zich opnieuw tot het klassieke Efterklang en brachten ze een – ditmaal volledig Deenstalige – nieuwe plaat uit. ‘Altid Sammen’ is classic Efterklang in de beste zin van het woord: een harmonieuze symbiose van barokke en digitale klanken overgoten met Casper Clausens warme, verweerde en wijze zang. Ideaal zomernachtmateriaal!