Skip links

Stef Kamil Carlens
+ The Limiñanas

Datum

vr 03 augustus

Locatie

Burg

Timing

The Limiñanas 20u30
Stef Kamil Carlens 22u00

Tickets

Gratis!

Stef Kamil Carlens b

Verrassende details en nieuwe klankkleuren!

Stef Kamil Carlens heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Hij ontwikkelde zich verder als beeldend kunstenaar en speelde met Zita Swoon Group een aantal theatervoorstellingen die met superlatieven werden overladen. Alleen: een echte liedjesplaat, dat was toch alweer een jaar of tien geleden. Maar in 2017 maakte Stef Kamil Carlens onder eigen naam zijn rentree in het popcircuit met ‘Stuck In The Status Quo’.

Voor zijn solodebuut ging de zanger niet over één nacht ijs. Hij liet zijn nummers jarenlang rijpen en nam ze drie keer op voor hij ze met een gerust gemoed de wijde wereld in durfde te sturen. Hij beroerde zelf de meeste instrumenten en ging het experiment allerminst uit de weg. De plaat mag Stef Kamil dan wel grotendeels alleen hebben opgenomen, naar Moods!brengt hij een vijfkoppige band mee, wat zorgt voor verrassende details en nieuwe klankkleuren!

The Limiñanas fr

Garage-pop en psych rock.

Van The Velvet Underground tot Serge Gainsbourg en Ennio MorriconeThe Limiñanas verbergen hun invloeden niet, maar revivalisme daar doen ze niet aan. Dit Franse duo maakt garage-pop en psych rock waar puristen soms ongemakkelijk van worden. In januari brachten ze een nieuw album ‘Shadow People’ uit, waarop ze bijstand kregen van onder andere The Brian Jonestown Massacre frontman Anton Newcombe. Live brengen ze schijnbaar zonder moeite een tour de force van non-stop warme en levendige chansons met een goede dosis fuzz – de ideale soundtrack voor een mediterrane zomeravond.