Skip links

Jonathan Jeremiah

Datum

wo 08 augustus

Locatie

Binnenplein

Belfort (*)

Timing

deuren 20u30
start 21u30

Tickets

Vvk €20

Add €24

Koop tickets!

Opstelling

Concert met zitplaatsen.

Jonathan
Jeremiah uk

Prachtige soul-folksongs die zich als een ohrwurm in je hoofd nestelen.

Het verhaal van singer-songwriter Jonathan Jeremiah leest als het scenario van een tragikomedie, maar dan gelukkig wel met een happy end. Op z’n twintigste trok de Brit naar Amerika, waar hij inspiratie vond voor het schrijven van nummers voor z’n eerste album. Het duurde echter nog acht jaar vooraleer Jeremiah de nodige budgetten bij elkaar had gesprokkeld om z’n album uit te brengen. Maar eens het zover was, sloeg de plaat in als een bom!

‘A Solitary Man’ (2011), met de prachtige single ‘Happiness’, leverde Jeremiah meteen internationale erkenning en vergelijkingen met Nick Drake en John Martyn op. Die status wist hij te bevestigen met opvolgers ‘Gold Dust’ en ‘Oh Desire’. Hij heeft dan ook een unieke stem met lichte baritonklank én de skills voor het schrijven van prachtige soul-folksongs die zich als een ohrwurm in je hoofd nestelen! Op Moods! stelt Jeremiah z’n vierde langspeler voor aan het Brugse publiek, waaraan hij op dit eigenste moment de laatste hand legt!


(*) De concerten op het binnenplein van het Belfort gaan bij slecht weer (regen of wind) of wanneer slecht weer voorspeld wordt door in de Magdalenazaal (MaZ). De uiteindelijke locatie wordt op de dag van het concert bekend gemaakt via deze website en social media. Tickethouders worden per mail verwittigd.