Skip links

Joan As Police Woman

Datum

di 07 augustus

Locatie

Binnenplein
Belfort (*)

Timing

deuren 20u30
start 21u30

Tickets

Uitverkocht!

Opstelling

Concert met zitplaatsen.

Joan As Police Woman us

Bitterzoete soul, dansbare meezingers en diepkervende ballads.

Joan Wasser kroop een tiental jaren terug als zangeres en violiste vanonder de vleugels van Rufus Wainwright, Nick Cave en Antony & The Johnsons (Anohni). In 2006 zag haar soloproject Joan As Police Woman het levenslicht, met het briljante ‘Real Life’ als eerste wapenfeit. Ondertussen is Wasser aan haar vijfde plaat toe. Door de jaren heen is ze alleen maar gegroeid als muzikante.

Op het nieuwe album ‘Damned Devotion’ etaleert ze dan ook een sterk staaltje vakkennis. Zonder enige moeite schudt ze heerlijke popsongs met bitterzoete soul, dansbare meezingers en diepkervende ballads uit haar mouw. Ook live haalt Joan As Police Woman steevast alles uit de kast en staat ze garant voor een set die van begin tot einde blijft boeien!


(*) De concerten op het binnenplein van het Belfort gaan bij slecht weer (regen of wind) of wanneer slecht weer voorspeld wordt door in de Magdalenazaal (MaZ). De uiteindelijke locatie wordt op de dag van het concert bekend gemaakt via deze website en social media. Tickethouders worden per mail verwittigd.